Lars Maddens
  • Decospan Volley Team Menen
  • Logo Decospan Volley Team Menen
Volley Menen
Prefaxis

Weekendje jeugdvolley met wisselende resultaten

u15a
18 april 2018

U17 Provinciaal ALFA SOLUTIONS TIEVOLLEY TIELT - PAR-KY MENEN
3 - 0 (25/14, 25/22, 25/21)

Zonder enkele basispionnen maar wel met jeugdig geweld van de U15 reisde Par-Ky af naar Tielt. In de eerste set werden we overklast maar vanaf set 2 konden we wedijveren met de Tieltenaren maar naar het seteinde toe konden we nooit bevestigen waardoor we deze keer geen setje konden winnen. Volgende zaterdag eindigt de competitie voor onze scholieren met het bezoek van kampioen Torhout, hopelijk kunnen we het hen moelijk maken in onze hel !

 

U15 Provinciaal PAR-KY MENEN A - KNACK ROESELARE B
1 - 3 (25/22, 12/25, 18/25, 21/25)

Eén van de betere matchen van de Meense U15 die het opnieuw tegen  een versterkt Roeselaars team moest opnemen. Menen was even niet bij de les in hun matchbegin en moest Knack al vlug vijf punten laten voorgaan, Wiebe kon echter met wat gericht opslagwerk de kloof dichten waardoor Menen alsnog de openingsset kon binnen halen. In set twee zette ex-menenaar Thomas zich aan het opslagkanon waardoor Par-Ky te weinig kon opbouwen op tegen te scoren. In set drie bleef het gelijk tot 18/18 waarna Menen opniuew receptioneel in de fout ging en geen punt meer kon scoren met een 18/25 setstand in Knacks voordeel. Set vier bleef spannend met het betere volley van Meense kant van dit seizoen, Knack was echter net dat tikkeltje beter en kon de set en de match winnend afsluiten. Par-Ky gaat zaterdag op zoek in Ooigem naar een zege in de laatste match van de play-off, het moet wel voorbij de reuzen van Ooivo geraken daarvoor !

 

U15 Provinciaal SMASH.CL.INGELMUNSTER (+) - PAR-KY MENEN B
2 - 3 (14/25, 22/25, 25/23, 25/17, 14/16) 

Menen mét Stan en Bert waren in de eerste set superieur en brachten knap volley tegen de thuisjongens uit Ingelmunster. Ook in set twee bleef Menen de bovenhand houden en kon het 0/2 in sets voorkomen. In de derde deelbeurt bleven de kadetten het goed doen (met vier miniemen in de ploeg :p ) en kon Smaching pas naar het eind toe het verschil maken. De veer was wat gebroken bij Menen waardoor  de thuisploeg verder hun voorsprong konden uitbouwen in de vierde beurt. Menen reageerde te laat en moest in de vijfde set vol aan de bak voor de winst. Even zag het er benard uit voor Par--Ky maar na 12/10 achter ging Menen er op en er over. Knappe zege dus voor de jongens van kapitein Remy die zaterdag hun laatste wedstrijd spelen thuis tegen Knack C (of zal het ook hier A of B worden :) )

 

U11 Provinciaal VT WERVIK GELUWE * - PAR-KY MENEN
0 - 3 (10/25, 18/25, 17/25)

Heel speciale match voor de thuisjongens waar de club er na dit seizoen er de stekker uit trekt, nog specialer wordt het als je weet dat  haast alle jeugdspelers worden opgevangen door Par-Ky Jeugd volgend jaar en dat beide teams al een paar gezamenlijke trainingen achter de rug hebben . Kortom waar de ploegen nu nog tegen elkaar speelden zullen ze volgend jaar ploegmakkers worden! Menen begon alvast verschroeiend en zette Wervik meteen onder grote druk met duidelijke cijfers tot gevolg. Wervik kwam daarna beter in de partij waardoor de toeschouwers een wedstrijd in evenwicht te zien kregen. Mooi volleybal dus met de bezoekers als verdiende winnaar! Volgend weekend sluiten onze preminiemen hun knappe speeljaar af in Zwevezele met een nieuwe overwinning...???

 

 

Akkoord

Wij hebben sinds kort onze Privacyverklaring aangepast.