Lars Maddens
  • Decospan Volley Team Menen
  • Logo Decospan Volley Team Menen
Volley Menen
Prefaxis

Zesde overwinning op rij voor U17

u13 provinciaal
29 oktober 2016

U17 regionaal  Prefaxis Menen  -  Pervol Ruislede   3 - 0  (25/8  25/8  25/3)

Zonder kapitein Jelle en klasgenoot Joachim (Londenreis) waren onze jongens enkele maten te groot voor de bezoekers van Pervol. Menen maakte brandhout van de bezoekers die zelden aanvallend Prefaxis konden doen wankelen. Menen zette hiermee een mooie zes op zes (bekermatch meegerekend) en hoopt vooral in de beker nog eens te kunnen stunten.

 

U15   Provinciaal  Prefaxis Menen  -  Knack Roeselare A  0 - 3  (10/25  10/25  12/25)

Het verschil tussen de regionale en provinciale reeks kwam deze ochtend nog eens duidelijk naar boven, het regionale Menen was helemaal geen partij voor een ontketend Knack dat in alle onderdelen de meerdere was van Prefaxis. Wat de thuisjongens ook probeerden de balans bleef overduidelijk in bezoekend voordeel met knap volley aan de blauw-witte zijde. Menen onderging de match en kon enkel in het setbegin van de derde beurt even de schijn hooghouden. Verdiende zege dus voor dit topteam uit Roeselare!

 

U13  Regionaal  Prefaxis Menen   -  Roepovo Poperinge  3 -  0

 

U13  Provinciaal  Prefaxis Menen  -  Tievolley Tielt    3 - 0 

Mooie zege voor de thuisjongens die er week na week op vooruit gaan.  Na de knalzege in de bekermatch was deze keer Tielt niet sterk genoeg om voor de overwinning te strijden. Menen pakte het slim aan en kon met hun gelegenheidscoach opnieuw de zege pakken!

 

 

 

 

Akkoord

Wij hebben sinds kort onze Privacyverklaring aangepast.